Bemutatkozás (Contact)(letölthető bannerünk)


Szentes Gerzson Péter vagyok, gyerekkorom óta nagy macskabarát. Kertes házban nőttem fel, otthon mindig sok házimacska vett körül. Testvérem nincs, talán ennek (is) köszönhetően a cicák voltak a pót-testvéreim. Fajtatiszta macskám ezidőtájt nem volt, de apámmal rendszeresen jártunk a Petőfi Csarnokba a macskakiállításokra. 2002-ben Budapestre költöztem, egy fél évig nem volt cicám! Lakásba macskát? Nem fogja jól érezni magát, nem futkoshat szabadon, a kertben. Aztán kiderül, ez nem igaz így...

Nemsokára nagy álom válhatott valóra: párommal együtt egy bengáli macska boldog tulajdonosa lehettem. Leo gyorsan fejlődött, hatalmas kandúrrá vált. Sokan megjegyezték, akár kiállításra is el lehetne vinni... Hát elvittük. Jól szerepelt és hozzánk került még egy, majd még egy... Most már nem tudnék Nélkülük élni, minden cica családtaggá vált. A "fajtamacska cicázás" mellett a házimacskák versenyeztetését is népszerűsítem.

Szentes Gerzson Péter
- szentes ('-.@.-') gerzson . hu


Nagy Hajnalkának hívnak, egy kis vidéki falucskában, kertes házban nőttem fel, ahol mindig volt körülöttem cica. Fájó szívvel búcsúztam el a kiscicáktól, mikor gazdihoz kerültek (volt, hogy nem is akartam odaadni). A főiskola után felkerültem Budapestre, ahol a macskák iránti szenvedélyemet elsősorban a kiállításokon éltem ki.

A párommal 2002-ben költöztünk össze, majd némi meggyőzés és érvelés után lettek cicáink 2003 nyár elején. Az interneten találtam rá egy aranyos pöttyös bengáli kandúrra, amellyel, mint kiderült egy álmot váltottam valóra. Leó egy picur cicából hatalmas kandúrrá vált, sokat vittük kiállításra belföldön-külföldön egyaránt. Majd a cicaállomány növekedett, és megszületett a döntés, hogy tenyésztéssel foglalkozzunk.

Nagy Hajnalka - 06-30/736-4411  &  +36-06-32/385-055 - hedzsni ('@') gmail . com


 

(c) 2004- Sz.G.P.